Förslag dyker upp efter det att du har skrivit in din sökning. Använd upp- och nedåtpilarna för att granska. Tryck på Enter för att välja. Om markeringen är en mening kommer den meningen att skickas till sökrutan. Om förslaget är en länk navigerar webbläsaren till den sidan.
Så gör du
Värd

Hur lägger jag till inchecknings- och utcheckningsinstruktioner i min annons?

Du kan lägga till eller uppdatera inchecknings- och utcheckningsinstruktionerna för ditt boende i ankomstverktyget. Gäster kommer att se din incheckningsmetod (t.ex. smart lås, portkod eller låst nyckelskåp) men de kommer inte att se de detaljerade incheckningsinstruktionerna förrän 48 timmar före incheckning. Utcheckningsinstruktionerna är tillgängliga för gäster innan bokning.

Lägg till incheckningsinstruktioner

1. Klicka på Annonser och välj den annons du vill ändra
  2. Klicka på Ankomstguide i Annonsverktyget
  3. Klicka på Incheckningsmetod och gör ditt val
  4. Lägg till dina incheckningsinstruktioner
  5. Klicka på Spara

Alternativ för incheckningsmetod

Tillgängliga alternativ för incheckningsmetoder inkluderar:

• Smart lås: En kod eller en app används för att öppna ett wifi-anslutet lås.
  • Portkod: Tryck in en kod för att öppna ett elektroniskt lås.
  • Låst nyckelskåp: En kod öppnar ett litet kassaskåp där nyckeln finns inlåst.
  • Personal i byggnaden: Någon kommer att finnas tillgänglig dygnet runt för att släppa in gäster.
  • Personligt välkomnande: Gästerna kommer att träffa dig eller en medvärd för att hämta nycklar.
  • Annat: Du kan lägga till en annan metod som är specifik för ditt boende.

Obs: Självincheckning kanske inte är tillgängligt i alla länder.

Lägg till utcheckningsinstruktioner

1. Klicka på Annonser och välj den annons du vill ändra
  2. Klicka på Ankomstguide i Annonsverktyget
  3. Klicka på Utcheckningsinstruktioner och sedan på Lägg till instruktioner
  4. Gör dina val och klicka på Spara

Alternativ för utcheckningsinstruktioner

Håll det enkelt eller lägg till upp till 140 tecken med valfria uppgifter, låt gäster veta vad de ska göra när de checkar ut.

• Återlämning av nycklar: Tala om för dina gäster var nycklarna ska lämnas.
  • Låsning: Be gäster att låsa dörrarna eller stänga fönstren.
  • Stänga av apparater: Beskriv vad som behöver stängas av – allt från lampor till värme.
  • Kasta sopor: Behöver soporna sorteras? Tala om det för gästerna.
  • Samla ihop använda handdukar: Ge gäster råd om hur man hanterar använda handdukar.
  • Ytterligare förfrågningar: Lägg till allt som gäller specifikt för ditt boende.