Förslag dyker upp efter det att du har skrivit in din sökning. Använd upp- och nedåtpilarna för att granska. Tryck på Enter för att välja. Om markeringen är en mening kommer den meningen att skickas till sökrutan. Om förslaget är en länk navigerar webbläsaren till den sidan.
Så gör du
Värd

Förberedelsetid mellan bokningar

Tillgängligheten för dina boenden beror till stor del på hur lång förberedelsetid du behöver mellan bokningar. Du kan till exempel kräva en 48-timmarsperiod mellan gäster för utökad rengöring.

Så här anger du förberedelsetid mellan bokningar:

Ange förberedelsetider på datorn

1. Klicka på Kalender och välj den annonskalender du vill ändra
  2. Klicka på Tillgänglighet och sedan på Förberedelsetid
  3. Välj ett alternativ och klicka på Spara