Förslag dyker upp efter det att du har skrivit in din sökning. Använd upp- och nedåtpilarna för att granska. Tryck på Enter för att välja. Om markeringen är en mening kommer den meningen att skickas till sökrutan. Om förslaget är en länk navigerar webbläsaren till den sidan.
Så gör du
Gäst

Visar det totala priset i sökresultat

När du planerar en resa är det bäst att veta vad du kan förvänta dig. Det är därför gäster har möjlighet att visa den totala kostnaden (inklusive alla avgifter) före skatt.

Visning av totalbelopp

Med funktionen för visning av totalbelopp kan du se totalbeloppet du betalar på förhand, inklusive alla avgifter före skatt. Totalbeloppet kommer att visas i sökresultat samt på kartan, i filter och på annonssidan. Innan du bekräftar din bokning kan du fortfarande hitta en fullständig prisspecifikation som visar Airbnbs serviceavgift, rabatter och skatter under Prisuppgifter.

Slå på eller stäng av visning av totalbelopp

Visa eller dölj totalpriser på dator

1. Klicka påairbnb.com
  2. Ange en destination, ett datum och antal gäster och klicka sedan på sök
  3. Klicka på Visa totalbelopp före skatt för att slå på eller av det