Förslag dyker upp efter det att du har skrivit in din sökning. Använd upp- och nedåtpilarna för att granska. Tryck på Enter för att välja. Om markeringen är en mening kommer den meningen att skickas till sökrutan. Om förslaget är en länk navigerar webbläsaren till den sidan.
Så gör du

Arkivera meddelanden

Archiving your messages allows you to unclutter your Messages but keep message threads for future access.

Arkiverar meddelanden

Arkivera ett meddelande på datorn

1. Klicka på Meddelanden och välj den meddelandetråd som du vill arkivera
  2. Klicka på de tre punkterna
  3. Klicka på Arkiv-ikonen

För att läsa arkiverade meddelanden klickar du på Filter och sedan på Arkiverat.