Förslag dyker upp efter det att du har skrivit in din sökning. Använd upp- och nedåtpilarna för att granska. Tryck på Enter för att välja. Om markeringen är en mening kommer den meningen att skickas till sökrutan. Om förslaget är en länk navigerar webbläsaren till den sidan.
Så gör du
Gäst

Använda ett presentkort för en bokning där du betalar en del nu och en del senare

The “Pay Part Now, Part Later” (PPNPL) option makes it easy to book a reservation and pay in two smaller installments. While Airbnb gift cards can be used with this option, here are some important things to keep in mind.

Using a gift card for a new Pay Part Now, Part Later reservation

You can always choose to use a gift card for your first payment of a PPNPL reservation. Just make sure the balance has been redeemed and that credits have been added to your account.

Lägga till ett presentkort i en befintlig bokning där du betalar en del nu och en del senare

Eftersom en bokning kan avbokas om en andra betalning inte tas emot använder alternativet för betala en del nu och en del senare en enda föredragen betalningsmetod som standard. Så här ändrar du betalningsmetoden för den andra delen av en bokning där du betalar en del nu och en del senare.

Lägga till ett presentkort i en befintlig bokning där du betalar en del nu och en del senare på en dator

1. Klicka på Resor och välj den bokning du vill använda presentkortskrediter för
  2. Klicka på Hämta kvitton och hantera betalningar
  3. Under Kommande klickar du på den betalning du vill ändra
  4. Gå till Betala med
  5. Bredvid Tillämpade krediter klickar du på Hantera
  6. Välj de presentkortskrediter du vill tillämpa för din betalning
  7. Klicka på Bekräfta och betala