Förslag dyker upp efter det att du har skrivit in din sökning. Använd upp- och nedåtpilarna för att granska. Tryck på Enter för att välja. Om markeringen är en mening kommer den meningen att skickas till sökrutan. Om förslaget är en länk navigerar webbläsaren till den sidan.
Så gör du
Värd

Välj hur långt i förväg gäster kan boka

Ju fler datum du har tillgängliga, desto fler alternativ har gäster att välja mellan. Det finns också alternativ – du kan välja att göra din kalender tillgänglig under 3, 6, 9, 12 eller 24 månader från dagens datum. Om du till exempel sätter din tillgänglighet till endast 3 månader kan en gäst bara boka upp till 3 månader från och med idag.

Så väljer du ditt tidsfönster för tillgänglighet

Ange ditt tidsfönster för tillgänglighet på datorn

1. Klicka på Kalender och välj den annonskalender du vill ändra
  2. Klicka på Tillgänglighet och sedan på Tidsfönster för tillgänglighet
  3. Välj hur långt i förväg du vill tillåta bokning
  4. Klicka på Spara

Nätter blir automatiskt tillgängliga för att bibehålla ditt tidsfönster för tillgänglighet

Du behöver inte justera din kalender manuellt. Nätter blir automatiskt tillgängliga så att det tidsfönster för tillgänglighet du har valt alltid är öppet. Du kan vara säker på att alla nätter du har blockerat eller gjort tillgängliga manuellt, inom eller utanför ditt tidsfönster för tillgänglighet, inte kommer att ändras.

Nätter som du manuellt markerar som tillgängliga eller blockerade kommer inte att ändras

När du har markerat specifika nätter som tillgängliga eller blockerade i din kalender kommer dessa inställningar att vara desamma, oavsett ditt tidsfönster för tillgänglighet.