Förslag dyker upp efter det att du har skrivit in din sökning. Använd upp- och nedåtpilarna för att granska. Tryck på Enter för att välja. Om markeringen är en mening kommer den meningen att skickas till sökrutan. Om förslaget är en länk navigerar webbläsaren till den sidan.
Så gör du
Värd

Lägga till en städavgift

Städavgiften är en av flera avgifter som kan gälla för en bokning (förutom för boenden i Kina). Det hjälper värdar att hålla sina boenden i gott skick och spelar en avgörande roll i en effektiv prissättningsstrategi. Städavgifter återbetalas inte till gäster när en resa väl har slutförts.

Anpassa din städavgift

Våra prissättningsverktyg ger dig flexibiliteten att anpassa din städavgift.

• Städavgift för kortare vistelser: du kan erbjuda gäster som bokar en eller två nätter i ditt boende en lägre städavgift än standardavgiften för städning (du kan själv välja när du vill aktivera detta)
  • Standardavgift för städning: detta är det belopp som debiteras för alla vistelser eller vistelser längre än två nätter om du erbjuder en städavgift för kortare vistelser

Din städavgift ska normalt sett betala för den städning du förväntar dig att utföra efter att ha varit värd för gäster. För oväntade rengöringskostnader, till exempel för att ta bort röklukt, erbjuder AirCover 3 miljoner USD i egendomsskydd.

Städavgifter fastställs vid bokningstillfället baserat på gästens vistelselängd – om den är kort eller standard. För ändrade bokningar bör värdar verifiera att lämpliga städavgifter debiteras för de slutgiltiga villkoren för bokningen.

Så lägger du till eller redigerar städavgifter

Redigera städavgifter på datorn

1. Klicka på Kalender och välj den annons du vill ändra
  2. Klicka på Prissättning
  3. Under Ytterligare avgifter klickar du på Avgifter
  4. Klicka på Städavgift och gör dina ändringar
  5. Klicka på Spara

När värdar skapar ett specialerbjudande bör de ta hänsyn till städavgiften, eftersom den inte inkluderas automatiskt.