Förslag dyker upp efter det att du har skrivit in din sökning. Använd upp- och nedåtpilarna för att granska. Tryck på Enter för att välja. Om markeringen är en mening kommer den meningen att skickas till sökrutan. Om förslaget är en länk navigerar webbläsaren till den sidan.
Så gör du

Förstå meddelanden om kontoinloggning

Airbnb använder inloggningsmeddelanden för att hålla ditt konto och din personliga information säker.

När du får ett e-postmeddelande om kontoinloggning

Du kommer förmodligen inte att få inloggningsaviseringar särskilt ofta. Men när ditt konto nås från en ny eller okänd webbläsare eller enhet får du ett e-postmeddelande om inloggning som säger:

• Vilken webbläsare eller enhet som användes
  • Vilken tid det var
  • Varifrån det öppnades

Vad du ska göra om du meddelas om en kontoinloggning

Du kan granska informationen och se till att den stämmer överens med en nyligen genomförd inloggning. Om det var du, inga problem! Det finns ingen anledning att vidta ytterligare åtgärder. Om det inte var det kan du kontrollerar du ditt konto för obehörig aktivitet och återställer ditt lösenord.

Slå på eller stäng av sms-påminnelser eller pushnotiser för kontoinloggningar

Även om e-postpåminnelser inte kan stängas av för kontoinloggningar kan du slå på eller stänga av sms-påminnelser eller pushnotiser.

Redigera påminnelser för kontoinloggning på datorn

1. Klicka på Profil > Konto > Påminnelser
  2. Klicka på Konto
  3. Klicka på Redigera under Annonsaktivitet
  4. Klicka för att slå på eller stänga av sms-påminnelser